Welkom - het aftellen is begonnen! - Reisverslag uit Bennekom, Nederland van Klaas & Danielle - WaarBenJij.nu Welkom - het aftellen is begonnen! - Reisverslag uit Bennekom, Nederland van Klaas & Danielle - WaarBenJij.nu

Welkom - het aftellen is begonnen!

Blijf op de hoogte en volg Klaas & Danielle

30 Juli 2012 | Nederland, Bennekom

Nog ongeveer 7 weken te gaan, want op 16 september aanstaande is het zover! Dan begint ons avontuur als wij via London en Singapore naar Sydney vliegen. Nog geen 48 uur nadat we getrouwd zijn, gaan wij op reis om in Australië 5 weken te genieten van onze witte broodsweken.

De tickets zijn al geboekt, in Brisbane staat een campertje klaar en in Melbourne een auto. In grote lijnen staat de route vast, vanwege onze binnenlandse vluchten. Maar de wegen en plaatsen er tussen zijn nog vrij om te gaan en staan waar we willen. Er valt daarom niet veel meer te regelen voordat wij vertrekken.

Onze route zal er ongeveer als volgt uitzien:

Dag 1 t/m 2: Vlucht naar Sydney (ruim 22 uur vliegen)
Dag 3 t/m 7: Sydney (met op de planning een uitstapje naar de Blue Mountains)
Dag 8: Vlucht naar Brisbane
Dag 9 t/m 22: Met de camper rijden we van Brisbane naar Cairns
Dag 23 t/m 24: Cairns en omgeving (met een dagje Great Barrier Reef)
Dag 25: Vlucht naar Alice Springs
Dag 26 t/m 28: Outback Tour: Ayers Rock & Kings Canyon (geen hotel, geen camper en zelfs geen tent, maar in een slaapzak onder de sterren)
Dag 29: Vlucht naar Melbourne
Dag 30 t/m 34: Melbourne e.o. (Great Ocean Road, Grampians National Park en Philips Island)
Dag 35: Melbourne & terugreis naar Amsterdam
Dag 36: Aankomst in Amsterdam

Al met al wordt het een intensieve reis, waarin we ontzettend veel willen zien en doen. We zullen tijdens de reis ongetwijfeld keuzes moeten maken. Maar genieten gaan we zeker. En daarom willen we ook zoveel mogelijk opschrijven om alle mooie, gezellige en grappige momenten voor altijd vast te leggen. Wij gaan ons best doen om dit reisblog dagelijks bij te houden, zodat jullie thuis ons ook kunnen volgen. Op deze manier zijn jullie toch nog een beetje bij ons :).

Klaas & Daniëlle

• 07 Augustus 2012 - 16:07

Susanne :

Hoi Klaas en Daan,

Leuk om te zien dat de plannen al zo concreet zijn. En een mooi schema ook. Naar mijn mening gaat jullie op deze manier zeker alle highlights zien.

Heel veel plezier nog met de voorbereidingen.

Susanne (van sanderensuus.waarbenjij.nu)

• 01 September 2012 - 21:14

Conchita:

Hoi Klaas & Daan,

Wij gaan jullie echt missen hoor.
    Maar wat is dit een ontzettend leuk idee.
    Wij gaan jullie dan ook zeker volgen!!!
    En stiekem hopen dat de 5 weken voor ons snel voorbij vliegen.....

Dikke knuffel en kus

Maurits, Conchita en Giavanna